Kis Fekete

A szépség ABC folytatódik. Jönnek az EE krémek!

Az arckrémek piacán fura betűtanuló verseny indult. AA, BB, CC, DD… és most itt vannak (illetve lesznek kb márciustól) az EE krémek. Ez utóbbiak nevüket az “extra exfoliation” rövidítéséből kapták és elsőként a Previse Skincare dobja piacra tavasszal.

arcapolas

A csodakrém egy arctisztító és egy növényi alapú és tengeri eredetű összetevőkből álló krém keresztezése az extra bőrmegújító hatás érdekében. A hámlasztó hatású arckrém ára kb. 40 dollár lesz és a tengeri alga mellett például jojoba gyöngyöket és porlasztott bambusz szárat is tartalmaz.

Mint a cég többi terméke, ez sem tartalmaz szilikont, tartósítószereket, szintetikus olajokat, festékeket vagy mesterséges illatanyagokat, amik az érzékeny bőrt irritálhatják.

previse_ee_krem

De hogy is volt ez eddig?

Kezdődött hajdanán az anti-aging krémekkel, amikre minden nő rácuppant úgy átlag 30 év felett, hiszen ki szeretne ráncosodni idő előtt?
Majd a duplaA után jöttek pár éve a BB krémek, jó nagy részesedést szerezve az arcápolók  piacán (beauty balm vagy blemish base angol fantázianevekből rövidítve). Ezek már amolyan minden egyben krémek, hiszen az elvárható ápoló, hidratáló, napfényvédő funkciókon felül enyhe alapozó hatással is rendelkeznek.
A CC arckrémek (color correcting) még szebbek-jobbak lettek, mint elődei, ugyanis a BB krémekhez képest olyan színező anyagot kaptak, amely segítségével az egyenetlen bőrtónus is könnyedén, egy lépésben lefedhető.
De itt nem állt meg az élet, kisvártatva megjelentek a DD, azaz daily defense vagy dynamic do-all ápoló krémek, amik a pórusokkal szemben vették fel a harcot, azok látható elfedését ígérve használójuknak.

Forrás: 1, 2

fb_osz

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!