Kis Fekete

Nézd meg Kendall Jenner legelső kampányfotóit

Forever21 Kendall Jenner 01

Akik kicsit is érdeklődnek a divat iránt már biztosan találkoztak Kendall Jenner nevével, no meg azok is, akik követik a tengeren túli valóságshow-k történéseit. A Kardashian klánhoz tartozó 19 éves modell mára már a legjobban kereső modellek TOP 20-as szűk elitjébe tartozik, a Forbes magazin felmérése szerint. Azonban Ő is kisebb kampányokkal kezdte pályafutását. Az évi 4 milló dollárnyi adózás előtti bevétellel rendelkező modell manapság a H&M, a Calvin Klein és az Estée Lauder kampányaiban szerepel, azonban a kezdetekkor, 2009-ben a Forever21 fotózása volt az első igazán jelentős munkája, ekkor még csak 14 éves volt!

Forever21 Kendall Jenner 03

Jenner óriási népszerűségnek örvend a közösségi médiában – 36,4 millió követője van az Instagramon, 12,4 millió követője a Twitteren és 9 millió követője a Facebookon – így aki őt alkalmazza, biztos lehet benne, hogy pár millióan találkoznak márkájával a közösségi térben. 

Forever21 Kendall Jenner 04

A kampány az 1950-es éveket idézi és a modellek egy tipikus amerikai dinnerben pózolnak és rockabilly stílusú az egész koncepció.

Forever21 Kendall Jenner 02Forever21 Kendall Jenner 05Forever21 Kendall Jenner 06Forever21 Kendall Jenner 07Forever21 Kendall Jenner 08
< >

Forrás: Voguejustjaredjr.com

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!