Kis Fekete

A év legnagyobb frizura trendje: a férfi konty!

férfi konty 03

Igen, igen, mindenki jól olvasta, idén ez a legnagyobb trend a világban a frizurák frontján, vagy legalábbis Amerikában biztosan. Hogy ezt honnan tudom és miért állítom ennyire biztosan? Mert tegnap a Google megjelentette az elmúlt 2 évre vonatkozó, fő szépség trendekről szóló jelentését, aminek az egyik üzenete az, hogy a szépség kategóriában a legtöbben a hajápolásra keresnek, és ezen belül is a férfi hajápolás iránt érdeklődtek a legtöbben. Ha ezt is tovább elemezgetjük, már meg is érkeztünk a férfi kontyok világához! 

férfi konty 08férfi konty 07férfi konty 06férfi konty 05férfi konty 04férfi konty 02férfi konty 01
< >

Ez nagyon jó hír egyébként a szépségipar dolgozóinak, hiszen az előrejelzések szerint a hajápolási szektor világszinten egy 81 milliárd dolláros üzlet lesz idén, amiből eddig a férfiak nem nagyon vették ki a részüket, de úgy tűnik ez most éppen változóban van. 

jared leto konty 04jared leto konty 03jared leto konty 02jared leto konty 01
< >
Jared Leto

A felmérés szerint a férfi hajápolás iránt 6%-kal többen érdeklődtek, mint ahány embert a női hajápolás érdekelt. Azok közül, akik frizura inspirációt kerestek sokan a férfi kontyok világába szerettek volna elmélyülni. Ez az egész őrület Jared Letoval és a 2014-ben általa viselt frizurával kezdődött, majd követték őt sorban a sztárok Leonardo DiCapriotól, Jake Gyllenhaalon át, Brad Pittig mindenkit láthattunk konttyal a fején. 

leonardo dicaprio 01leonardo dicaprio 02Jake Gyllenhaal konty 01Joaquin Phoenix kontyCollin Farrell kontyChris Hemsworth kontybrad pitt konty 01Andrew Garfield konty
< >
Leonardo DiCaprio

Még hashtaget is kapott a jelenség és #manbunmonday néven posztlogatják is magukról szépen a trendkövető fiúk és férfiak a kontyos képeket. Ennek köszönhetően persze egyre többen kerestek az elkészítési módra, amihez szerencsére segítséget is kaptak, az alábbi videóhoz hasonlóból több százat találni a YouTubeon. 

A következő nagy dobás a keresési trendek szerint most úgy tűnik, hogy az ’50-es, ’60-as éveket idéző, szépen oldalra fésült frizura lesz. A Google szakemberei arra tippelnek, ha nem akarjuk, hogy a pasink trend követő legyen, hanem inkább azt, hogy trend diktáló, akkor ebbe az irányba kell terelgetnünk. 

félre fésült Don Draperfélre fésült 02félre fésült 01
< >
Don Draper (Mad Man) az etalon

Forrás; képek

fb_osz

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!