Kis Fekete

Készülj a masnikra, ez a legújabb trend!

A virágok mellett talán az egyik legnőiesebb részlet tud lenni az öltözködésünkben egy kisebb vagy nagyobb masni. Ám eddig a divat tervezők, és így a fast fashion márkák sem, kényeztettek el minket ennek a kifinomult részletnek a használatával. A Viktória-korabeli divatot megidéző díszítési mód most újra visszatalált a kifutókra és így talán rövidesen a szekrényeinkben is újra találkozhatunk vele.

Balenciaga masniGucci masniErdem masniGivenchy masniLanvin masniChanel masniMarc Jacobs masniMoschino masniProenza Schouler masniMiu Miu masniRochas masniOscar de la Renta masniSimone Rocha masniChloé masnistreet style masni 01Kiernan Shipka masnistreet style masni 02
< >
Street style - Kiernan Shipka színésznő

A masnikról sokszor a kislányok jutnak eszünkbe, így túl “Lolitásnak” találjuk azok viselését, azonban erre a 2016 tavaszi-nyári kollekciók bemutatásakor a nagy divatházak sorra rácáfoltak. Ennél mesteribb és komolyabb kivitelezéseket régen láthattunk. Persze megjelentek a játékos stílusú felhasználási módok is (például a Chanelnél), de nagy részt elegáns, decens megjelenést kölcsönöznek a masnik a viselőjüknek.

Forrás

fb_osz

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!