Kis Fekete

Idén télen ezt a 3 kiegészítőt be kell szerezni!

A téli, hideg időszak egyik legnagyobb gondja az divat szempontból, hogy az emberek nagy részének nem áll módjában 3-4 vagy akár több téli kabátot beszerezni, pedig a megjelenésünket nagyban befolyásolja, hogy milyen kabát van rajtunk. Sokszor szinte a teljes ruházatunkat eltakarja egy igazán meleg téli kabát, amin újítani akár évekig nem tudunk vagy nem akarunk. De azért szerencsére vannak módszerek amikkel fel tudunk dobni egy-egy tavalyi darabot. Ilyen például egy jól kiválasztott kiegészítő, amivel elegánssá vagy akár bohókássá is tehetjük öltözékünket. Persze vannak már jól megszokott darabok, mint a kötött sál, de szerencsére a divattervezők minden éveben kitalálnak valami újdonságot, amivel feldobhatjuk megjelenésünket. Idén télre ezt a 3 alapdarabot ajánlják a szakértők.

#1 Óriás pom-pomos kötött sapka

A Gucci kifutóján

A Gucci kifutóján

Ezt a típusú sapkát már a kifutókon is láthattuk, aztán bekúszott a boltok polcaira is. Bátran válasszuk, hiszen meleg és most nagyon trendi is. 

sapka esprit 02sapka pull&bearsapka johnstons asossapka esprit
< >
Johnstons sapka (ASOS) - 45,50£

#2 Szőrme sál vagy stóla

Szőrme stóla a Tod's kifutóján

Szőrme stóla a Tod’s kifutóján

A műszőrme stóla vagy sál nagyon egyedivé és elegánssá teszi a megjelenésünket, közben nem túl drága és még nem is kellett megölni miatta egy ártatlan állatot. Mindenki nyer 🙂

műszörme csősál hmműszörme stóla warehouseműszörme sál zara
< >
Warehouse (ASOS) szőrme stóla - 24,50 £

#3 Bőr kesztyű

Bőrkesztyű a Lanvin kifutóján

Bőrkesztyű a Lanvin kifutóján

A bőr kesztyű általában strapabíró darab, így érdemes beruházni egy jobb minőségűbe, nem ázik át és sokkal sikkesebbé és igényesebbé teszi a megjelenést, mint egy egyszerű kötött kesztyű.

bőr és kötött kesztyű espritbőrkesztyű hmbőr kesztyű asos
< >
Esprit (ASOS) bőr és kötött kombinált kesztyű - 21,50 £

Forrás

2016_FB_kovess

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!