Kis Fekete

Így néz ki egy ötgyerekes családanya – ha modell

Natalia Vodianova nem mindennapi nő az már biztos. Szegény orosz kisleányként, a semmiből tűnik elő és hihetetlen modell karriert fut be fiatalon, majd férjhez megy egy arisztokratához. Számos világmárka, köztük a L’Oreal arca, címlapokon szerepel, de van energiája arra is, hogy számos szervezeten keresztül jótékonykodjon.

nataliav1

 

Gyűjt a szegényeknek, küzd az AIDS ellen és saját szervezetet alapít az oroszországi gyerekek segítésére. Közben nem mellékesen három gyermeknek ad életet, majd elválik férjétől, de újra rátalál a szerelem. Ekkor már 2012 van, ő még csak 30 éves.

Két év múlva újabb baba érkezik, az első közös gyermek párjával, Antoine Arnault üzletemberrel (aki a Louis Vuitton luxusmárka kommunikációs vezetője). És most, újabb két év elteltével ismét bővül a család, egy kisfúval, Romannal.

 

https://www.instagram.com/p/BGXjceqtpJb/?taken-by=natasupernova

Nem tudom, honnan van ennyi energiája, de részemről csak gratulálni tudok! Gyönyörű család, csodaszép gyerekek, nem mindennapi karrier, siker, elismerés. És persze gyönyörű – bár ez nem érdem, inkább csak adottság. Ha rosszmájú akarnék lenni, mondhatnák, hogy peeerszeeee, ennyi pénzzel és kapcsolatokkal nem nehéz ezt elérni.

De igazából nem tudhatjuk. Nem tudhatjuk, mennyire volt nehéz tiniként belecsöppenni a csillogó modellvilágba, feldolgozni mindazt a sokkhatást, ami ott érte és nem elkallódni. Aztán szembesülni azzal, hogy a mesésnek indult házasság nem működik és venni a bátorságot, hogy három gyerekkel kiszálljon belőle és újra kezdje. Közben pörögni, dolgozni, kapcsolatokat építeni és ezer felkérésnek eleget tenni. Nevelni a gyerekeket, gondoskodni róluk, izgulni azon, hogyan fogadják az “új apukát”, aztán az “új kistestvért” és a legújabbat. És még csak 34 éves. Wow.

 

https://www.instagram.com/p/BF1Z8U9tpCt/?taken-by=natasupernova

 

https://www.instagram.com/p/BEf7xOAtpPf/?taken-by=natasupernova

 

happy birthday baby from Paolo, Maxim and I. Love you @antoinearnault S))))

A photo posted by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

 

 

2016_FB_kovess

Mentés

Mentés

2016_FB_kovess

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!