Kis Fekete

Így néz ki egy pasi, ha divatos

A street style fotók extrán leválogatott képet adnak az öltözködési trendekről. Száműznek mindent, ami átlagos és tűéles képet adnak arról, milyen az aktuális kozmopolita, trenddiktáló outlook. Ezeknek az önszerveződő utcai divatbemutatóknak a modelljei pedig a legritkább esetben csak nők.

pasi6

Divatérzékeny férfiak ugyanis ugyanúgy tobzódnak a különböző, fotósok által közkedvelt eseményeken és helyeken, mint nők. És nem, ezek a férfiak nem melegek. Vagy nem mind azok. Vagy épp mind azok. Igazából tökmindegy.

Ezek a fotók kizárólag a divatról szólnak. Arról, hogy a kifutókról épp csak átvett stílusok és formák hogyan adaptálhatóak a hétköznapi életbe.

pasi8

Nem azért készülnek a fotók, hogy meglátva őket, utána minden pasi citromsárga öltönyben glasszáljon városkája Fő terén, azt azonban borítékolni lehet, hogy a világszerte elkészülő, több ezer street style fotón megjelenő stílusirányzatok nagy hatással lesznek arra, amit átlag emberként a legközelebbi plázában ifjaink megvásárolnak majd. Hidegek, melegek, szakállasak és kopaszok egyaránt.

Ha pedig kicsit távolabbról igyekszünk rátekinteni a dolgokra azt is észre vehetjük, hogy mást jelent az átlagos egy 100ezres magyar városkában és mást Párizsban vagy épp New Yorkban. Ami nálunk “kiveri a biztosítékot” és feleslegesen előítéleteket gerjeszt, könnyen lehet, hogy ott, ahol a fotó készült különösebb feltűnést sem kelt.

 

pasi13pasi12pasi11pasi10pasi9
< >

A fotók pedig szuperek, a szettek egyediek és kifinomultak. Lazák, sármosak, finomkodó úrfihoz illők vagy épp viccesek. Szubjektív.

pasi7pasi5pasi4pasi3pasi2pasi1
< >

Fotók forrása: 1

Mentés

Mentés

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!