Kis Fekete

Hőségben dolgozz rövidben!

Mikor nyaralni indulunk, vagy csak egy hétvégi kiruccanásra készülünk, az első dolog amit a táskánkba teszünk az egy rövidnadrág, vagy több… No, de mit csináljunk munkába menet. Az illemszabályok szerint a rövidnadrág nem éppen iroda konform ruha, pedig sokszor kényelmesebb lehet a hőségben, mint egy szoknya, a hosszú nadrágról nem is beszélve…. 

lead

Lehet, hogy ezt a régi, berögzült véleményt meg kell változtatnunk, hiszen ma már a boltok polcain találhatunk olyan rövid nadrágot, ami igazán elegáns és bátran választhatjuk otthon munkába indulás előtt is. Inspirációnak mutatunk pár képet is. Aki tart a dologtól, annak ajánljuk a nadrág szoknyák rövid változatát, hiszen újra kezdenek divatba jönni 😉 Ti hordanátok rövid nadrágot munkába? Esetleg már most is abban jártok?

rövidnadrág 25rövidnadrág 01rövidnadrág 02rövidnadrág 03rövidnadrág 04rövidnadrág 05rövidnadrág 06rövidnadrág 07rövidnadrág 08rövidnadrág 09rövidnadrág 10rövidnadrág 11rövidnadrág 12rövidnadrág 13rövidnadrág 14rövidnadrág 15rövidnadrág 16rövidnadrág 19rövidnadrág 20rövidnadrág 21rövidnadrág 22rövidnadrág 23rövidnadrág 24
< >

Forrás

2016_FB_kovess

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!