Kis Fekete

Mit árul el rólad a szád formája?

Nem elég, hogy egy apró elszólással felfedhetjük titkainkat, már az is sokat elárulhat rólunk, milyen formájúak ajkaink. Személy szerint nekem szimpatikus a rám vonatkozó lenti jellemzés, de kíváncsi vagyok, Nektek mennyire lesz találó. Ha van rá időtök, osszátok meg velünk kommentben! 🙂

 

Vékony ajkak

 

A_katem

Ha olyan vékony ajkaid vannak, mint Kate Middleton-nak, elmondható rólad, hogy minden tekintetben független személyiség vagy. Nem arról van szó, hogy ne tudnál másokkal együttműködni, nem szorulsz azonban folyamatosan a külső megerősítésre döntéseiddel kapcsolatban. Ha valamit elhatározol azt meg is valósítod.

 

Telt, széles száj

 

B_Angelinaj

Ha olyan gyönyörű, telt ajkaid vannak, mint Angelina Jolienak, jellemző rád az önzetlen segítőkészség. Szó nélkül gondoskodsz a környezetedben élőkről, barátaidnak szinte fogadott anyjuk vagy – sosem hagyod őket cserben a bajban. Arra azonban vigyáznod kell, hogy jószívű hozzáállásodat a megfelelő emberek felé fordítsd, sokan ugyanis könnyen visszaélhetnek vele. 

 

Kicsi, telt ajkak

 

C_Lindseyw

Ha babásan szép, rózsabimbóhoz hasonlatos ajkaid vannak, mint Lindsey Wixsonnak, hozzászokhattál már, hogy megkapod amit akarsz. Az emberek odavannak az élethez való gondtalan hozzáállásodtól, nyitott személyiségedtől – és ezért önkéntelenül is igyekeznek a kedvedben járni. Mindez remek dolog, azonban egy ponton túl nem szereted, ha úgy érzed, túlságosan is másokra támaszkodsz céljaid elérésében. Ilyen esetekben állj meg és gondold át: az adott helyzetet hogyan tudnád a magad módján megoldani.

 

Forrás: 1

Mentés

Mentés

2016_FB_kovess

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!