Kis Fekete

Kubai hangulat Chanel módra

Nem is olyan régen döntöttek arról, hogy már az amerikaiak is szabadon utazhatnak Kubába és kevésbé szigorúak a szabályozások a két ország között. Ennek örömére a divat cézára, Karl Lagerfeld gyorsan meg is rendezett egy nagyszabású divatbemutatót az országban, hiszen az a hangulat, amit ez az ország áraszt megismételhetetlen és félő, hogy hamarosan el is… Tovább »

Ámulatba ejtő videók a ruhakészítés művészetéről

Aki követ minket Facebookon, több videót is láthatott már, amit megosztottunk arról, hogyan is készülnek a ruhaköltemények, kiegészítők és cipők a legnevesebb divatházaknál. Dior, Chanel, Manolo Blahnik, csak hogy egy párat említsek. Úgy láttam, a blog követőinek nagyon tetszettek ezek a kisfilmek, így gondoltam áthozom őket ide is. Ha esetleg a Facebookon elmulasztottad volna megnézni… Tovább »

Gyönyörű ékszerekkel tiszteleg a Chanel divatház Coco Chanel emléke előtt

Az Haute Couture divatbemutatókkal egy időben tárta a nagyközönség elé a Chanel divatház legújabb, 48 darabból álló ékszerkollekcióját. A lélegzetelállítóan szép, gyémántokkal, igazgyöngyökkel, hegyi kristályokkal és zafírokkal díszített kollekció minden egyes darabja Coco Chanel és ikonikus táskája, a 2.55 előtt tiszteleg. Az ékszereket meghatározó steppelt minta ugyanis eredetileg az 1955. február 2-án bemutatott, Coco Chanel… Tovább »

Ezek a legmenőbb táskák manapság a trendszetterek körében

Az A-listás hírességek igazi táska szakértők, legalábbis nagyon nehéz olyan street style fotót találni róluk, amin nem valamelyik híres divatház ridikülje lóg a vállukon. Persze, ennek az is az oka, hogy valaki minél nagyobb sztár, annál több ingyen designer cucchoz juthat (de jó Nekik!), de azt, hogy ezekből mit hordanak a mindennapjaikban már Ők döntik… Tovább »

A legjobban kereső magyar modell, akit mégis kevesen ismernek itthon

Ha azt mondom: mondj egy magyar top modellt, kit mondasz? Pár éve még nem nagyon tudtunk volna neveket társítani. Talán Görög Zita és Ebergényi Réka ott volt a top modellség közelében, de az előbbit inkább a tévéből ismerték az emberek, míg utóbbi híre talán csak a divat magazin olvasókhoz jutott el. És most? Valószínűleg mindenki… Tovább »

11 meglepő tény, amit eddig nem tudtál a Chanelről

  Nem is kérdés, hogy a világon talán a leginkább ismert és legkedveltebb divatmárka  a Chanel. A divatmániások körében pedig ez még hatványozottabban igaz. Azonban, így is van jó pár olyan tény, és érdekesség, amiről a legtöbben eddig még nem is hallottunk.  A Chanel sikere, kétely nem fér hozzá, magának Coco Chanelnek, a márka zseniális megalkotójának köszönhető,… Tovább »

Bármi lehet márkás?!

Valószínűleg Karl Lagerfeld, a Chanel tervezője, ezt az elvet vallja. Számtalan mindennapi tárgyat márkázott már fel a Chanel logójával, sőt úgy tervezte meg őket, hogy igazán elegánsak és stílusosak legyenek. Na jó, a Chanel fűrész ötlete nem az Ő fejéből pattant ki, hanem Tom Sachs, művésznek köszönhető, de a általa tervezett darabok is igazán érdekesek lettek.  … Tovább »

Chanel No. 5 – Parfüm vagy táska?

A kép alapján mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy akkor ez most mi is? Karl Lagerfeld egy újabb meghökkentő darabbal állt elő. A Chanel ikonikus parfümjét – amiből Marilyn Monroe egy cseppet viselt éjszakára, más semmit – újraértelmezte. Pontosabban az üveget fogalmazta újra és mostantól már táska formájában is megvásárolható, már annak aki hajlandó és tud… Tovább »

Estélyihez sportcipőt? Igen!

Párizsban jelenleg zajlanak a Haute Couture bemutatók, ami a divat legmagasabb szintjét jelenti. Itt olyan egyedi gyártású, sokszor csak kézzel készült darabokat mutatnak be, ami a nagyközönség számára végképp elérhetetlen, de általában még a híresek és gazdagok sem áldoznak ekkora összegeket egy-egy ruhakölteményre. Ahhoz, hogy egy divatház hivatalosan is használhassa az haute couture kifejezést az alábbiakat kell… Tovább »

A Chanel óriás gyöngyös nyakékkel tarol

Úgy tűnik Karl Lagerfeld legújabb húzása is bejött és akárcsak tavaly, az idén is egy Chanel kiegészítő lesz a magazin szerkesztők kedvence.  2013 tavaszán a francia divatház egy olyan táskát mutatott be, ami egy hulahopp karika és egy nagy méretű kézi táska keresztezésére hajazott talán leginkább. Lagerfeld saját bevallása szerint a strandokra szánta a kiegészítőt,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!