Kis Fekete

A világhírű modell ruha nélkül kampányol az állatok jogaiért

A brit modell és színésznő, Cara Delevingne meztelenül kampányol az I’m Not a Trophy állatvédő szervezet képein. A jótékonysági szervezet célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatokra szerte a világon. Az Arno Elias, francia művész és fotográfus által alapított szervezet fotóin Cara meztelen bőrére vetítették a veszélyeztetett állatok képeit. A világhírű modell bőrén így most már a jól… Tovább »

Katalin hercegné címlaplány lett

Nem akármilyen fotósorozattal ünnepli az angol Vogue, hogy 100 éve jelent meg az első lapszáma. Katalin cambridge-i hercegné szerepel ugyanis a borítón, ráadásul további tíz belső oldalon is ő mosolyog az olvasókra. Nem meglepő módon a divatlap főszerkesztője nem győzött áradozni róla, mekkora öröm volt számukra, hogy együtt dolgozhattak egy ilyen projekten a hercegnével. Persze… Tovább »

Így készül a csoda a Diornál – Fotósorozat az Haute Couture ruhák születéséről

Az egész divatvilág couture lázban ég jelenleg, hiszen ezek a bemutatók az évszakos kollekciókénál is nagyobb előkészületet, több és precízebb munkát kívánnak a divatházak részéről. Nem beszélve róla, hogy akármelyik “divatházacska” nem is mutathat be igazi haute couture ruhákat. Az idei kollekciókból már több fotót is hoztunk nektek, most jöjjenek a különleges részletek! A Diornál… Tovább »

A hét legszívfájdítóbb fotói – Téli pihenés sztár módra

A lenti fotók alapvetően három érzelmi reakciót válthatnak ki: “Jé, itt én is voltam múlt héten!”… nem valószínű “Húú, most már tényleg meg kell szervezni a téli kiruccanást”… sanszos lehet “Pfff…miért nem megyünk sehova sem télen???”… valaki? jelen :/ Hát igen, én erősen hármaska vagyok, idén télen bizony kimarad mindenféle úrimuri. Nem, hogy télből a… Tovább »

Így partizott Kate Moss és Marc Jacobs a ’90-es években

Marc Jacobs osztotta meg Instagram oldalán a lenti fotókat, amik a távoli ’90-es évekbe repítenek vissza minket. Kate és Marc, mint két gondtalan egyetemista, amolyan bármelyikünklehetneahelyükben imázzsal. Pedig valószínű, hogy épp egy újabb, jól sikerült éjszaka eredménye a két fotó. Hiszen köztudott, hogy Moss kisasszony fekete öves bulizós volt akkoriban. És persze Marcot sem kellett… Tovább »

Imádnivaló fotók a kis Charlotte hercegnőről

A napokban adta közre a Kensington Palota a legfrissebb hivatalos családi fotókat Charlotte hercegnőről. Az imádnivaló hat hónapos kislányról maga a büszke anyuka készítette a képeket, amelyek közül az egyiken plüss kutyusával látható. Ahogyan azt a hivatalos közleményben írták: “A herceg és a hercegnő folyamatosan kapja a Charlotte hercegnőnek szóló jókívánságokat szerte a világból és… Tovább »

Korunk stílusikonjai is voltak tinédzserek – fotók

Természetesen, mint mindenki, azonban valamiért azt hisszük, hogy ők mások. Pedig, nagy részük, mikor tinédzser volt az átlagos fiatalok mindennapjait élte, otthon álmodozva, hogy egyszer lesz “valaki” belőlük. Aztán belőlük, tényleg lett 🙂 Nekik is volt hobbijuk, amit mindennél jobban szerettek csinálni, jártak sportolni és róluk is készültek jobb-rosszabb fotók. Ezekből gyűjtöttünk most párat össze…. Tovább »

5 tipp, hogy jobban mutass a fotókon

Napjainkban nem túl meglepő, hogy vannak olyan ismerőseink, akik imádnak fényképeken szerepelni. A Facebookon, az Instagramon, mindenhol a legjobb arcukat mutatják, vagy legalább is ők azt hiszik… Azonban vagyunk mi többiek, akik nem szeretnek fotózkodni, de néha muszáj. És akkor már, ha fényképeznek, szeretnénk jól mutatni a fotókon. Mint sok minden a világon, ez is… Tovább »

Intim fotók Brad Pitt családi albumából

A világ egyik legismertebb házaspárjáról és gyermekeikről még azok is hallottak, akik semennyire nem érdeklődnek a filmek és a hírességek világa után. Ők az igazán ‘A’ listás sztárok, akiknek azonban így is vannak még kevésbé ismert tulajdonságaik. Azt például kevesen tudják, hogy Brad Pitt lelkes fotós, aki folyamatosan megörökíti híres családja mindennapjait. Most a W… Tovább »

10 nem mindennapi szupermodell, akiktől eláll a szavad

Ki jut eszedbe arról a szóról, hogy szupermodell? Palvin Barbi? Cara Delevingne? Kate Moss? Hát igen, ha a klasszikus modellekre gondolunk valóban jó az irány. De manapság a divat világa jóval nyitottabb lett, a szépségről alkotott fogalom pedig egyre csak színesedik, kitágul. A plus size modelleken (hál’ Istennek) ma már senki sem lepődik meg, mint… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!