Kis Fekete

Néha a sztárok is beválasztanak! A legcsúnyább karácsonyi pulóver díj nyeretesei

Így ünnepek környékén mindenki próbál ráhangolódni a karácsonyra, amiben sokat tud segíteni, hogy ma már az üzletek polcai is roskadoznak a karácsonyi hangulatú ruháktól. A többségük jól is néz ki és szívesen felvenné az ember egy karácsonyi partira vagy akár csak egy lazább hétköznapra. Így vannak ezzel a hírességek is és szívesen próbálkoznak akár a… Tovább »

Ilyen egy igazán divatos mikulás

A Mikulásra mindig úgy gondolunk, mint egy pocakos, kedves bácsira, akiről a divat még a leghátsó gondolatainkban sem jut eszünkbe. Pedig… miért is kell így lennie? Ha valaki egy éjszaka alatt be tudja járni a világot és mindenhol le tudja tenni a csomagjait, az nem lehet lassú és tohonya, szóval nagyon elhízott sem, szerintem. A… Tovább »

Ilyen karácsonyfákat terveztek a világ leghíresebb divatházai

Szokásos, éves jótékonysági eseményen, a Sapins de Noël-en mutatták be múlt héten Párizsban, a Théâtre des Champs-Elysées-ben a nagy divatházak az idei évre tervezett design karácsonyfáikat. Olyan híres divatházak koncepcióira lehetett licitálni a rendezvényen, mint Jean Paul Gaultier, a Chanel és Emanuel Ungaro. Összesen 33 tervező ajánlotta fel az általa tervezett designer karácsonyfákat és installációkat. Az idén 20. alkalommal megrendezett árverésen végül… Tovább »

A világ legszebb karácsonyi kirakatai

Közeledik a karácsony, ez abból is látszik, hogy a világban sorra leplezik le a legnagyobb áruházak ünnepi kirakataikat. A művészi szintre emelt kirakat rendezés, évről évre jobban lenyűgözi az embert. Pénzt és energiát nem kímélve szebbnél szebb művészi alkotásokkal kápráztatják el a nézelődőket.  New Yorkban a Lord&Taylor kezdte el a hangolódást ünnepi kirakatával, majd sorra követték… Tovább »

A karácsonyra hangolódás legjobb módja

Nehéz lenne nem észre venni, hogy közeledik a karácsony. Bármerre megyünk, bármerre nézünk karácsonyi ajánlatok tömkelege zúdul ránk, mindenki azt szeretné elérni, hogy az ő termékeivel tegyük boldogabbá szeretteinket karácsonykor. De ebben a nagy infó áradatban, pont a karácsonyra hangolódás legjobb része veszik el.  Ahhoz, hogy minél jobb hangulatba tudjuk várni az ünnepeket fontos, hogy… Tovább »

Katy Perry extra cuki a H&M karácsonyi kampányában

A napokban indult a H&M a karácsonyi kampánya, amihez ezúttal Katy Perryt kérték fel modellnek. A fotókon óriási ólomkatona vagy épp sétapálca nyalóka társaságában pózol. Haját szorosan lesimítva vagy magas kontyba fésülték, amin a piros kis masni nagyon aranyos – nem csodálkoznék, ha az idei karácsonyi selfie-k majd tele lennének masnis tinikkel. 🙂 Katy egyszerű, szemhangsúlyos… Tovább »

Adventi kalendárium szépség imádóknak

Szinte hihetetlen, de már nem kell sokat aludnunk és itt van advent időszaka! Ami egyrészt szomorú, mert mindjárt év vége, másrészt örömteli, mert annyira jó a karácsony és az új év időszaka. A karácsonyi rákészülésben nagy segítség egy adventi kalendárium, amikor minden nap egy-egy újabb kis ajtót vagy csomagot nyithatunk ki és apró ajándékkal örvendeztetjük… Tovább »

Stílusos színező divatimádóknak

Szerintem már mindenki tud róla, hogy a felnőtt színezők korát éljük. Talán manapság ez a legdivatosabb időtöltés, amitől fel lehet töltődni, ki lehet kapcsolódni. A rendszeresen színezők saját bevallása szerint a színezés által nyújtott flow élmény semmihez sem fogható. Világunkban folyamatosan ránk zúduló információ áradat elől való elmenekülés egyik legjobb módja a színezés, a színek… Tovább »

Mesés, mókás, meghitt – Karácsonyi kirakatok szerte a világból

Mint minden nagyobb ünnep esetén, az idei karácsonyra is kitettek magukért világszerte a neves áruházak és igazi mesevilágot varázsoltak kirakataikba. Mindez persze presztízs kérdés is, így az olyan üzletek, mint a londoni Harrod’s vagy a párizsi Galeries Lafayette komoly összegeket és munkaórát ölnek abba, hogy elkápráztassák a járó-kelőket üvegablakaik mögé zárt fantáziavilágukkal. Idén is rendesen… Tovább »

10 szuper ötlet, hogyan csomagold be a karácsonyi ajándékokat

Eredetileg csak a blog Pinterest oldalára akartam gyűjteni pár ötletet, de úgy megtetszettek, hogy gondoltam itt is bemutatom Nektek mi mindent találtam. Bár nincs kimagasló kézügyességem, ezek közül jó párat még én is el tudnék készíteni, így remélem Ti is találtok megfelelő nehézségi fokkal rendelkező tippet. 1. Az egyik kedvencem ez a gyerkőcök ajándékához szánt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!