Kis Fekete

Az első eljegyzési gyűrű, amit Karl Lagerfeld tervezett

Nem sok dolog van, amit Karl Lagerfeld, a divatcézár még ne tervezett volna. Bútorok, kólás üveg, plüssök vagy épp kisállat ruhák már egyaránt fűződnek a nevéhez – persze a ruhákon és kiegészítőkön túl. Épp ezért egész meglepő volt számomra, hogy pont az eljegyzési gyűrű az, ami eddig kimaradt a sorból. A hiánypótló szépségeket Frederick Goldman… Tovább »

Kubai hangulat Chanel módra

Nem is olyan régen döntöttek arról, hogy már az amerikaiak is szabadon utazhatnak Kubába és kevésbé szigorúak a szabályozások a két ország között. Ennek örömére a divat cézára, Karl Lagerfeld gyorsan meg is rendezett egy nagyszabású divatbemutatót az országban, hiszen az a hangulat, amit ez az ország áraszt megismételhetetlen és félő, hogy hamarosan el is… Tovább »

Mr. Lagerfeldnek nem derogál megjelenni a Kim Kardashian appban

A közösségi média és a mobil média beköltözött Karl Lagerfeld életébe is, ahol azzal kellett szembesülnie, hogy messze nem olyan népszerű, mint a celeb királynő, Kim Kardashian. Míg utóbbi a különböző platformokon több mint 100 millió követővel rendelkezik, a Chanel kreatív igazgatója “csak” 1,7 millió embert ér el ezeken a csatornákon. Hazánkban nem túl ismert,… Tovább »

Bármi lehet márkás?!

Valószínűleg Karl Lagerfeld, a Chanel tervezője, ezt az elvet vallja. Számtalan mindennapi tárgyat márkázott már fel a Chanel logójával, sőt úgy tervezte meg őket, hogy igazán elegánsak és stílusosak legyenek. Na jó, a Chanel fűrész ötlete nem az Ő fejéből pattant ki, hanem Tom Sachs, művésznek köszönhető, de a általa tervezett darabok is igazán érdekesek lettek.  … Tovább »

Karl Lagerfeld karikatúrák a divatcézár jóváhagyásával

Karl Lagerfeld a karikaturista, Tiffany Cooperrel közös kapszula kollekciót dob a piacra. A karikatúrák elkészítése kifejezetten a divatcézár kívánsága volt, az egyeztetések során arra jutottak, hogy a képeken Lagerfeld és híres macskája, Choupette fog megjelenni, illetve még néhány híresség helyet kaphat mellettük. A karikatúrák egy új kollekció címkéin fognak megjelenni, illetve kiegészítőkön és a kollekció egyéb darabjain is… Tovább »

Karlito – A sznobság kis szőrös megtestesítője

Általában gond nélkül elfogadom, ha egy luxusmárka csillagászati árakat szab meg egy-egy termékének, ha tehetném én is simán elkölteném a szükséges összeget például egy Michael Kors táskára – és most nem is a megugorhatatlan kategóriát említettem. Hiszen ott van a trenddiktáló design, a (jó esetben) kézi elkészítés, a nemes anyagok használata, stb. stb. Egy valódi… Tovább »

Chanel No. 5 – Parfüm vagy táska?

A kép alapján mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy akkor ez most mi is? Karl Lagerfeld egy újabb meghökkentő darabbal állt elő. A Chanel ikonikus parfümjét – amiből Marilyn Monroe egy cseppet viselt éjszakára, más semmit – újraértelmezte. Pontosabban az üveget fogalmazta újra és mostantól már táska formájában is megvásárolható, már annak aki hajlandó és tud… Tovább »

Estélyihez sportcipőt? Igen!

Párizsban jelenleg zajlanak a Haute Couture bemutatók, ami a divat legmagasabb szintjét jelenti. Itt olyan egyedi gyártású, sokszor csak kézzel készült darabokat mutatnak be, ami a nagyközönség számára végképp elérhetetlen, de általában még a híresek és gazdagok sem áldoznak ekkora összegeket egy-egy ruhakölteményre. Ahhoz, hogy egy divatház hivatalosan is használhassa az haute couture kifejezést az alábbiakat kell… Tovább »

A Chanel óriás gyöngyös nyakékkel tarol

Úgy tűnik Karl Lagerfeld legújabb húzása is bejött és akárcsak tavaly, az idén is egy Chanel kiegészítő lesz a magazin szerkesztők kedvence.  2013 tavaszán a francia divatház egy olyan táskát mutatott be, ami egy hulahopp karika és egy nagy méretű kézi táska keresztezésére hajazott talán leginkább. Lagerfeld saját bevallása szerint a strandokra szánta a kiegészítőt,… Tovább »

Játék divatőrülteknek – Cuki Lagerfeld babák

Karl Lagerfeld – anélkül, hogy lebecsülném egy kicsit is alkotói tehetségét, kreativitását – azért valljuk be, lassan olyan, mint egy élő viaszbáb. Megjelenése maga a stílus, de öltözéke mindig egyforma, fekete napszemüvege nélkül talán csak a macskája látja és az arca sem a sok alvástól ilyen kisimult. Nem lehetett nehéz feladat a tokidoki számára, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!