Kis Fekete

Topmodellek lányai már a címlapokat ostromolják

Vannak olyan modellek a világon, akit azok is ismernek, akiket egyáltalán nem érdekel a divat, őket hívják topmodelleknek. Ők azok, akiket bárki felismer az utcán és arcukkal [kis túlzással] bármit el lehet adni. Amint valami történik velük az internettől elkezdve a magazinokon át, az esti hírműsorokig, mindenki velük foglalkozik. Viszonylag keveseknek sikerül ezt elérni, de… Tovább »

Így partizott Kate Moss és Marc Jacobs a ’90-es években

Marc Jacobs osztotta meg Instagram oldalán a lenti fotókat, amik a távoli ’90-es évekbe repítenek vissza minket. Kate és Marc, mint két gondtalan egyetemista, amolyan bármelyikünklehetneahelyükben imázzsal. Pedig valószínű, hogy épp egy újabb, jól sikerült éjszaka eredménye a két fotó. Hiszen köztudott, hogy Moss kisasszony fekete öves bulizós volt akkoriban. És persze Marcot sem kellett… Tovább »

6 hihetetlen tény a világ legnagyobb stílusikonjairól

Vannak olyan stílusikonok a világon, akik lehet már nem is élnek, de lényükkel, kisugárzásukkal, értékrendjükkel és megjelenésükkel, még mindig tudnak nekünk újat tanítani. Audrey Hepburn, Brigitte Bardot vagy Jackie Onassis bármikor stílus leckét adhatna korunk leghíresebb celebjeinek. Most pár kevésbé ismert tényt gyűjtöttünk össze róluk.  Forrás... Tovább »

Így szexiskedik a magyar topmodell

Mihalik Enikő az Agent Provocateur legújabb kampányának lett az arca. A bevállalósságáról híres angol fehérnemű márka a magyar topmodellt választotta 2015/16-os őszi-téli kollekciójának arcául, vagy inkább testéül.  A korábban olyan hírességekkel is dolgozó márka, mint Kylie Minogue, Kate Moss, Carmen Electra és Paris Hilton, most Enikőre bízta teljes “Soiree” kollekciójának bemutatását, a sejtelmességet a helyszínül választott üres színház… Tovább »

Boldog szülinapot Kate!

Ma 41 éves a világ egyik talán legismertebb modellje Kate Moss! A 40-ik születésnapját a Playboy címlapján ünneplő sztár a tavalyi évben sem panaszkodhatott a megkeresések miatt, úgy tűnik rajta nem fog az idő. Íme a pályafutása alatt készült legjobb címlap fotóiból egy válogatás, mi ezzel kívánunk az idei évre is hasonló sikereket!   Forrás... Tovább »

Kate Moss húga követi nővérét a divat világába

Lotti (Charlotte) Moss aláírta szerződését Londonban a Storm modell ügynökségnél. A 16 éves lányra, Kate Moss féltestvéreként, már három éve felfigyeltek a modelleket vadászó ügynökök Kate koszorús lányaként, 2011-es esküvőjén. A Storm modell ügynökséghez olyan híres modellek tartoznak, mint Cara Delevingne és Lindsey Wixson, így már csak ezért is úgy gondoljuk, hogy a kis Moss lány… Tovább »

Pillantás a jövőbe – A tavaszi kollekciók legszebb divatfotói

Korábban már megmutattuk, milyen csodás fotósorozattal búcsúzik Marc Jacobs a Louis Vuittontól, mint ahogy azt is, hogy sikerültek az első Balmain kampányfotók Rihannaval (lejjebb láthatsz újakat is). A 2014 S/S kollekciókhoz azonban nem ők az egyetlenek a divatházak közül, aki kitettek magukért, amikor reklámfotók készítéséről volt szó. Christy Turlington Burnst vagy Cara Delevignet épp úgy… Tovább »

Marge Simpson, mint stílus ikon

Alexsandro Palombo, olasz művész, a televízió történet egyik legismertebb nő alakját állította művei középpontjába.  Homer Simpson, nem kevésbé híres felesége, a divat történet ikonikus képeit mutatja be újra. Többek között láthatjuk Marge-ot, mint Marilyn Monroe, stalán leghíresebb fehér ruhájában, vagy mint Kate Moss, a legutóbbi Playboy címlapján. Divat történelem Marge Simpson módra:            … Tovább »

Kate Moss, mint Playboy nyuszi

Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje, ahogy már beszámoltunk róla, a Playboy 60. szülinapi számában fog szerepelni. Az első képet a sorozatból most megmutatjuk Nektek: A január-februári számban a híres nyuszis magazin Moss képeivel fog ünnepeli, mindeközben a híres modell is velük ünnepli 40. születésnapját. Szinte hihetetlen, hogy Kate Moss rövidesen eléri a 40. életévét. A képeket Mert… Tovább »

Kate Moss-t elárverezik

Ha szeretnél szert tenni egy Kate Mosst ábrázoló festményre, fotóra vagy szoborra, érdemes még a nyáron felhajtani egy adakozókedvű milliomost. Ősszel ugyanis a Christie’s aukción értékesít néhány, a modellt ábrázoló műalkotást. Az alkotók között vannak szobrászok, festők és a divat világából is ismert művészek, például Chris Levine vagy Mario Testino. A kalapács alá kerülő műveket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!