Kis Fekete

Pár ecset vonás, ami megváltoztat mindent

Igazán kreatívra sikerült a DREW magazin 2015 januári számában megjelent alábbi fotósorozat. A modell egy festett műanyag lapot tartott maga elé / fölé / mellé, és máris egy teljesen más jelentést nyert a kép. Láttuk már lemez borítóval, festménnyel, régi fényképpel ezt az ötletet, de egy kicsit újat mutatva, sikerült csodás képeket össze hoznia a… Tovább »

Napi divatfotó – Nicole Kidman femme fatale-t játszik

Alfred Hitchcock hősnői inspirálták a Jimmy Choo márka legújabb hirdetéseit, melyben Nicole Kidman játssza a végzet asszonyát. Az őszi kampány magazin hirdetésekből és egy videóból áll, a képeket Mikael Jansson-t készítette, a stylist Julia Von Boehm volt. Kidmantől azt kérték a fotózás alatt, hogy testesítse meg az erős, szexi és csábító nőt, aki mégis kissé magányos, de ez… Tovább »

Napi divatfotó – Álomruhák és kiegészítők az őszre

Igaz még épp csak elkezdődött a nyár – legalábbis a napsütéses, jó idős típus -, már most képbe kerülhetünk az őszi trendekkel. Na persze senkinek nem akarom borússá tenni a verőfényes napokat, a lenti fotókat már csak álmodozásképp is érdemes megnézni. Sajnos nincs rá sok esélyem, hogy a Louis Vuitton pre-fall kollekciójának bármelyik darabját is… Tovább »

Napi divatfotó – Laetitia Casta a brazil Vogue-ban tündököl

A francia szépség, Laetitia Casta a brazil Vogue magazin augusztusi lapszámához állt modellt Eric Guillemain fotósnak. A kiválasztott ruhák között megtalálhatóak a legújabb Marc Jacobs, Chanel és Michael Kors darabok is. Igen, jól látjátok. Ideje lesz átadnunk gardróbunkban a helyet a bő szárú nadrágoknak a slim nacik helyett. A csíkos szettek közül a nekem a… Tovább »

Napi divatfotó – A szürke ötven árnyalata

Ennek a sikerkönyvnek a címe jutott eszembe az alábbi fotósorozatról, ami egyébként Martial Arts (Harcias művészet) címmel jelent meg a koreai Vogue júniusi számában. A modell csak fekete-fehér ruhákat visel a képeken, és a háttér is ennek a két színnek a variációja, mégis az összhatás igazán egyedi és különleges. A látvány Hyea-Won Kang fotósnak köszönhető, aki… Tovább »

Napi divatfotó – Őszre a trendek igazi őrületet ígérnek

Psychotic Love címmel készítette el legújabb kampányfotóit Roberto Cavalli, amelyek színvilága, története egyaránt nagyon figyelemfelkeltő. Túlzóan türkiz árnyalatok, mustársárga és fekete színek jelennek meg, amelyek között a modell vörös haja szinte lángol a sokszor kaleidoszkóp mintákra hajazó beállításokon. És, hogy milyen trendeket jósol a márka az őszre? A következő szezonban is meghatározóak lesznek (természetesen) a különböző állatminták,… Tovább »

Napi divatfotó – Így viseld stílusosan a fodros ruhákat!

Remélem, a mára tartogatott fotósorozat nektek is ötleteket fog adni arra, hogyan érdemes fodros ruhákat viselni anélkül, hogy túlzásokba esnétek. A Harper’s BAZAAR számára készített divatanyagból kedvencem a fekete nadrágkosztüm, amit a hófehér, nagy fodor rátétes blúz igazán sikkessé tesz. Munkahelyre tuti befutó: Ami közös a bemutatott ruhákban: mind egyszínű, esetleg apró kiegészítő színek jelennek… Tovább »

Napi divatfotó – új-zélandi módi

“I love being me” címmel készítette el az új-zélandi Black Magazine számára Thom Kerr a lenti fotósorozatot. A modell a gyönyörű Eva Downey  volt, aki a képek alapján tényleg elégedett lehet önmagával. Persze a bemutatott ruhák és kiegészítők sem elhanyagolhatóak, a stylist szépen összeválogatta a nagy divatmárkákat.     Forrás: 1... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!