Kis Fekete

Ezért vagy büdös, ha nincs elég pénzed

Mielőtt felhördülnél a címen és kikérnéd magadnak az állításomat, olvasd végig a bejegyzésem – sajnos rájössz, hogy igazam van. Már abban az esetben, ha nincs elég pénzed. Egy ideje érlelődik bennem ez a bejegyzés, de úgy voltam vele, kár erről írni, úgyis mindenki tudja, látja, érzékeli, maximum nem vesz róla tudomást, esetleg szimplán elfogadja a… Tovább »

Így öltöztek a színésznők az Oscar hőskorában

Ma éjszaka rendezik a 88. Oscar gálát az Egyesült Államokban, Los Angelesben. Az egész média azon pörög, hogy ki fogja elvinni a kis arany szobrocskát. Hazánkban az elmúlt évekhez képest a szokásosnál is nagyobb a felhajtás, hiszen magyar jelölt is van. Innen is drukkolunk a Saul fiának, hogy hozzák el ezt az oly fontos kitüntetést!… Tovább »

A miniszabi tökéletes ruhatára

Sosem voltam az a hátizsákos turista, valószínűleg azért sem, mert elképzelni sem tudom, hogy egy szál hátitáskába beleférnének cuccaim. Még ha egy napra megyek valahova, akkor is hajlamos vagyok a fél házat a bőröndömbe gyömöszölni, biztos ami biztos alapon. Nemsokára esedékes lesz egy hétvégi kiruccanás Férjjel, így már most átlapoztam a ruhatárat, mit is vigyek… Tovább »

Nincs pénzed designer cuccokra? Így szerezheted be őket könnyedén

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, az átlag magyar nő nem tobzódik a designer ruhákban és kiegészítőkben. Sajnos. Az Andrássy úton csak egy szűk elit az, aki a turistákon kívül fizetőképesnek számít, mi, a többiek pedig igyekszünk a realitások talaján maradva követni a változó divat trendeket. De mégis, mit tudunk tenni, ha mi… Tovább »

Cuki pletyka Gwyneth Paltrow-ról

Nem vagyunk bulvár blog, de ezt a pletyka morzsát mégis megosztom most veletek. Az olyan hírességekkel kapcsolatban, mint Gwyneth Paltrow, sokszor azt érezhetjük, hogy egy teljesen más világban élnek mint mi. Ahol mindent megtehetnek, ahol a luxus hétköznapi és így túlzott értéke sincs a megvásárolható dolgoknak. Pedig nem mindig van ez így a jelek szerint…. Tovább »

A spagetti pántos ruhák feléledtek

Nem is volt olyan régen, mikor mindenki spagetti pántos ruhában és topban jár tavasszal és nyáron. Könnyed, kényelmes viselet, ami jó kiegészítőkkel mégsem egy hálóinget juttat eszünkbe. Azonban az elmúlt években valahogy eltűntek a spagetti pántok, vissza szorultak az alsó ruházatokra.  Most, ha hihetünk a híradásoknak újra meg fognak jelenni, még hozzá, az alkalmi (kis)… Tovább »

Tűnj ki a tömegből! – Márvány mintás ruhák

Nem nagy felfedezés, ha azt írom, télen szívesebben bújunk sötétebb színekbe. De azt sem gondolnám, hogy ezt csak a divat által diktált trendek miatt tennénk. Hisz’ szomorkásabb az idő, mikor kilépünk munka után az irodából már sötét van és hát a sáros, latyakos utcákon sem szívesen mászkálunk hófehér ruhában. Emiatt azonban nem kell, hogy a… Tovább »

Maximumon a miniszoknya – Divatkörkép árakkal

Nálam már napok óta megy a meccs a szekrény előtt, hogy mit vegyek fel ami a még a kulturált öltözködésbe tartozik, de mégis a lehető legkevésbé melegít. Megsülök, és bár tudom, télen vissza fogom még sírni ezeket a napokat, most már kezdem unni, hogy ültő helyemben meggyulladok. Eme problémától indíttatva, gondoltam körbenézek, hogy mi a… Tovább »

Ha kicsit Te is ünnepelnél – Függetlenség napja

Július 4. a Függetlenség napja az Egyesült Államokban, ami ott óriási ünnepség sorozattal jár. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik a Függetlenségi Nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától. Ünneplése leggyakrabban felvonulásokkal, grill partikkal, piknikekkel, baseball mérkőzések megrendezésével történik. A megemlékezéseknek 1777 óta fontos kelléke a tűzijáték is. Így érthető, hogy mindenki próbál rá készülni, ki egy kis édességgel, ki az alaklomhoz illő manikűrrel, ki úgy, hogy… Tovább »

Ebben koncertezik Rihanna – Dögös fellépőruhák a legnagyobb tervezőktől (képekkel)

Rihanna legújabb, Diamonds turnéja a héten indult világ körüli útjára. A fellépéseken – ahogyan azt tőle megszokhattuk – az énekesnő nem csak a hangjával, hanem a látványvilággal is elkápráztatja a rajongókat, aminek szerves részét képezik a fellépőruhák. A divattervezők pedig úgy tűnik, kezüket lábukat törik, hogy egy-egy szám erejéig az ő ruhájukban lépjen fel “RIRI”…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!