Kis Fekete

Kylie Jenner apja lett a M.A.C új arca

A transznemű, 2015-ben nemi átalakító műtéteken is átesett Caitlyn Jenner (korábbi nevén Bruce Jenner) lett a neves kozmetikai márka legújabb reklámarca. Múlt évben már volt egy kisebb együttműködése a M.A.C-el, amikor is egy limitált szériás rúzst, a Finally Free-t dobták közösen piacra, most azonban ennél jóval nagyobb volumenű kollekcióról van szó. 15  darabból álló, M.A.C… Tovább »

Erre az egy dologra mindenképp ügyelj, ha kifested a szemed

Egy jól kiválasztott szemhéjfesték csodákra képes. Kiemeli szemeink szépségét, ragyogóvá teszi tekintetünket. A megfelelő színeket használva sminkünk tökéletes megkoronázása megjelenésünknek. Még ha nem is vagyunk sminkmesterek, azért javarészt tudhatjuk, melyik árnyalatok állnak jól, és annak is utána járhatunk, milyen smink trendek vannak épp porondon. Egyetlen ici-pici dologra azonban nem árt figyelni, különben hiába a ragyogó… Tovább »

Eldobod az agyad ettől a sminkőrülettől

Azt gondolnám, hogy 8 éven felül egy ilyen termék abszolút elvérezne a piacon, de újra meg kell állapítsam, manapság mindent el lehet adni, csak ügyesen kell csinálni. Jelenleg nem másról, mint egy szivárványos highlighterről van szó. Bizony. Ez a cucc tényleg az arcodra varázsol egy komplett szivárványt, ráadásul extra csillogós kivitelben. Ha felcsillant a szemed… Tovább »

Hódít a ’90-es évek minimál sminkje

Ahogyan a ’90-es évek ruha divatja visszatért idén, úgy vált újra menővé a 20. század utolsó tíz évét meghatározó natúr smink trend is. Ha egy képpel akarnám illusztrálni, miről is van szó, elég lenne megmutatni Kate Moss legelső Vouge címlapfotóját még 1993-ból. Szemhangsúlyos egyszerű smink, pirosító nélküli arc, természetes színű rúzs és persze hátrakötött haj…. Tovább »

Ünnepeld te is a szépség és a divat sokszínűségét!

Ha már itt a hétvége, gondoltam hozok egy kis lazulós, képnézegetős összeállítást. Olyat, ami szép, érdekes, nagyon szépség és még jobban haute couture. Jöjjön egy fotósorozat a Harper’s Bazaar-tól, amiből kiderül, mennyire változatos trendek vannak a sminkek és a divat terén – és ezek milyen jól megférnek egymás mellett. Divat   Szépség   Forrás: 1... Tovább »

Személyre szabott én-tervezés 4 lépésben

A minap eljátszogattam a gondolattal, mi mindent csinálnék, ha lenne rá egy teljes napom, hogy csak önmagammal foglalkozom. Eleinte elég lapos ötleteim voltak: shopping túra, masszázs, sütizés valami jó kis helyen. Ezek is jó programok, de azért egy tökéletes naphoz ennél több kell! Most azt gondolhatod, “Hú ez a csaj aztán igazán önző és felszínes… Tovább »

Csodás sminkek és frizurák egyenesen a kifutókról

A divatbemutatókon sokszor látni olyan sminkekkel a modelleket, amelyeket a kifutókon túli életben nehezen lehetne elképzelni. Éppen ezért érdekes fotósorozat jelent meg a múlt heti haute couture bemutatók kapcsán: csupa olyan sminkre és frizurára hívták fel a figyelmet, amelyek a hétköznapokban is szépek és hordhatóak lehetnek. Ezeket szeretném most nektek bemutatni amolyan ötletbörzeként, hiszen nem… Tovább »

David Bowie öröksége, amit minden nőre ráhagyott

Mint tudjátok, az elmúlt vasárnap nagy veszteség érte a zene világát – és minket. Január 10-én 69 éves korában elhunyt David Bowie, az ikon, aki az előadó-művészetet a legmagasabb szintre fejlesztette , akinek munkássága nem csak a rock zenére de más zenei műfajokra is hatással volt. Nem beszélve a divatról. Kevés férfi mondhatja el rajta… Tovább »

Szuper egyszerű trükk a tökéletes cicaszemekért

Senkinek sem szimmetrikus az arca, így a szemei elhelyezkedése sem, ezért tökéletesen elkészíteni egy szemhangsúlyos sminket nem is olyan egyszerű. Ügyelni kell rá, hogy a kontúrok és vonalak a lehető legszimmetrikusabbak legyenek, különben furán elcsúszott lesz az egész. Hát még, ha egy szépen ívelt, cicás tusvonalról van szó. Hogy ez sikerüljön, jöjjön egy rém egyszerű… Tovább »

AVON Luxe Shine Brilliance rúzs – TESZT

Ciki nem ciki, a rúzsok terén érzek némi kihívást, ha a viselésükről van szó. Ugyanis hajlamos vagyok harapdálni a számat. Na ne gondoljatok semmi betegesre, de tény, hogy emiatt túl hamar lekopik a szín róla. Két óránként újra kenni pedig nincs időm. Ráadásul elég sok fajta szárítja is számat, még a nagy márkák közül is…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!