Kis Fekete

Durva átváltozások a sztárvilágban

A radikális frizura változtatásra azt mondják, gyakran valamilyen magánéleti változás jele. Hiszen ha életünkön akarunk változtatni, talán kézen fekvő lehet, ha a külsőnket is új önmagunkhoz szeretnénk igazítani, egy gyors hajfestés vagy hajvágás pedig a legegyszerűbb és egyben leglátványosabb mód erre. Nem tudom, erről van-e szó a hírességek esetében, de remélem nem. Ugyanis néhányan közülük… Tovább »

Jennifer Aniston közel az 50-hez szexibb, mint valaha

Jennifer Aniston esetében úgy tűnik, végre a média celebhajhász része is túlteszi magát a Brad Pittel való 2005-ös válásán és arra figyelnek, ami a jelenben történik vele. Például, hogy férjhez ment és boldogan él Justin Theroux-val los angeles-i otthonukban. Imádja a férjét, szereti a barátait, boldog és magabiztosabbnak érzi magát most, mint a 20-as éveiben… Tovább »

A miniszabi tökéletes ruhatára

Sosem voltam az a hátizsákos turista, valószínűleg azért sem, mert elképzelni sem tudom, hogy egy szál hátitáskába beleférnének cuccaim. Még ha egy napra megyek valahova, akkor is hajlamos vagyok a fél házat a bőröndömbe gyömöszölni, biztos ami biztos alapon. Nemsokára esedékes lesz egy hétvégi kiruccanás Férjjel, így már most átlapoztam a ruhatárat, mit is vigyek… Tovább »

Inspirálódj a múltból! Hajtrendek, amik ismét divatosak

Csak úgy mint a divat, a hajtrendek terén is észrevehetjük az ismétlődéseket, a szépségipar diktátorai szívesen nyúlnak vissza ötletért valamely rég- vagy közelmúltbeli stílusirányzathoz. Remek képanyagot találtam erről nektek a Harper’s Bazaar digitális hasábjain, ahol bemutatták, hogy a ’20-as évektől kezdődően melyek voltak azok a meghatározó frizura trendek, melyek kicsit ugyan felfrissítve, de újra divatosak… Tovább »

Tuti tippek, hogy elsajátítsd a párizsi nők sikkes megjelenését

A Párizsi Nő maga a fogalom, ha a kifinomult eleganciáról van szó. Tudja, hogyan kell viselni a legegyszerűbb ruhadarabot is úgy, hogy az stílusos legyen. Egy finom kiegészítő, egy rafinált szabásvonal elegendő, hogy leesen az álla a Francia Férfinak, ha megpillantja őt. Adj hozzá még egy kis vörös rúzst, leheletnyi parfümöt és kész a Femme… Tovább »

A legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjra jelöltek legszebb divatpillanatai

Kihirdették végre, hogy idén milyen filmek, illetve mely színészek és színésznők kerültek fel az Oscar-díjra esélyesek ötös listájára. (Igaz nem vagyunk filmes blog és a művet nehéz is lenne divat szempontjából elemezni, de WOW, HAJRÁ SAUL FIA! Nagyon szurkolunk mi is a magyar filmnek!) De vissza a színészekhez, még inkább a színésznőkhöz. A legjobb öt… Tovább »

10 testvérpár, akikre érdemes figyelni a divat világában

Nem ritkaság, ha egy családból több gyerek is ugyanazt a szakmát, életpályát választja magának. Így van ez a divatiparban is. Csak úgy jönnek-mennek a tesók a kifutókon. Könnyű nekik, gondolhatjuk, ugyanazok a gének dolgoznak. Pedig nem biztos, hogy ennyire egyszerű. A nagyobbnak törnie kell az utat, hiszen neki még senki sem taposta ki, a fiatalabb… Tovább »

David Bowie öröksége, amit minden nőre ráhagyott

Mint tudjátok, az elmúlt vasárnap nagy veszteség érte a zene világát – és minket. Január 10-én 69 éves korában elhunyt David Bowie, az ikon, aki az előadó-művészetet a legmagasabb szintre fejlesztette , akinek munkássága nem csak a rock zenére de más zenei műfajokra is hatással volt. Nem beszélve a divatról. Kevés férfi mondhatja el rajta… Tovább »

David Bowie a divatteremtő – Teremtőm! Micsoda divat?!

David Bowie megjelenése, fellépő ruhái, sminkjei nem csak közvetlenül hatottak nők és férfiak millióinak öltözködésére. Főként a ’70-es és ’80-as évekbeli előadásmódja, zenéje vagy épp filmjei számos divattervezőt megihletett az elmúlt években is. Persze nem csoda, ennyi szín, őrült szabásvonal, válltömés és nyakkivágás, flitter és szegecs mellett nem lehet csak úgy elsétálni, sokkal inkább érdemes… Tovább »

Így hordhatod a hótaposódat stílusosan

Már napok óta megérkezett a hó kis hazánkba, és minden gyönyörű fehér, ez csodálatos! Azonban, ahhoz, hogy ne csússzunk el, és ne törjük ki a lábunkat-kezünket és még ne is fázzunk meg, a legpraktikusabb megoldás az, ha lapos talpú, jó meleg csizmát választunk magunknak. Eddig ez mind, szép és jó, de a praktikum és a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!