Kis Fekete

Topmodellek lányai már a címlapokat ostromolják

Vannak olyan modellek a világon, akit azok is ismernek, akiket egyáltalán nem érdekel a divat, őket hívják topmodelleknek. Ők azok, akiket bárki felismer az utcán és arcukkal [kis túlzással] bármit el lehet adni. Amint valami történik velük az internettől elkezdve a magazinokon át, az esti hírműsorokig, mindenki velük foglalkozik. Viszonylag keveseknek sikerül ezt elérni, de… Tovább »

Katalin hercegné címlaplány lett

Nem akármilyen fotósorozattal ünnepli az angol Vogue, hogy 100 éve jelent meg az első lapszáma. Katalin cambridge-i hercegné szerepel ugyanis a borítón, ráadásul további tíz belső oldalon is ő mosolyog az olvasókra. Nem meglepő módon a divatlap főszerkesztője nem győzött áradozni róla, mekkora öröm volt számukra, hogy együtt dolgozhattak egy ilyen projekten a hercegnével. Persze… Tovább »

Frizura inspiráció: a ’70-es évek stílusában

Napjainkban Gigi Hadid neve összefonódott a divat és a stílus fogalmával, ami nem is csoda, hiszen az egyik legismertebb modell, az elmúlt évek meghatározó arca. Megjelenése szinte kiköveteli, hogy Brigitte Bardothoz hasonlítsák, hiszen karakterük tagadhatatlanul közel áll egymáshoz. Az ikonikus macska szemek és a vastag pánttal lefogott haj, tökéletes inspiráció a tavaszi-nyári időszakra a Vogue májusi számából. A… Tovább »

Stílusos színező divatimádóknak

Szerintem már mindenki tud róla, hogy a felnőtt színezők korát éljük. Talán manapság ez a legdivatosabb időtöltés, amitől fel lehet töltődni, ki lehet kapcsolódni. A rendszeresen színezők saját bevallása szerint a színezés által nyújtott flow élmény semmihez sem fogható. Világunkban folyamatosan ránk zúduló információ áradat elől való elmenekülés egyik legjobb módja a színezés, a színek… Tovább »

Csodaszép fotókon Angelina Jolie és kis családja

Az amerikai Vogue novemberi számának címlapján szerepel Angelina Jolie, az interjú mellett pedig a teljes családról készült fotósorozat látható. A cikk apropóját a színésznő / rendező által jegyzett legújabb film, a magyarul A tengernél címen futó alkotás adja, amelyben nem kevésbé híres férjével, Brad Pittel láthatók.  A képeket természetesen a híres fotós Annie Leibovitz készítette, ahogy… Tovább »

Irány az Oscar!

Bejelentették az idei Oscar díjak jelöltjeit és máris elindult a találgatás, hogy melyik színésznőnek, milyen ruhát kellene felvennie a nagy eseményre. Így a Golden Globe után, ahol idén nagyon visszafogottra sikerült a felhozatal, a divat iránt – akár csak kissé fogékony – közönség árgus szemekkel figyeli majd, hogy az Oscaron, ki milyen estélyiben jelenik meg. Igen, igen,… Tovább »

Axente Vanessa – a magyar modell, aki meghódítja a világot

Úgy tűnik, hogy Axente Vanessa, aki idén tölti be a 18-dik életévét, szinte  a Calvin Klein divatház hivatalos modelljévé vált és emellett még a Vogue Paris is Vele készítette el legfrissebb editorial-ját. A modell mint mindig ebben is gyönyörű. No, de nézzük, mi is történik mostanában Vanessával. Tavaly novemberben mutatták be a Chanel Beauty tavaszi… Tovább »

A modellek már megvannak, készülhet a kutyáknak szánt divatmagazin

Nem is kérdés, hogy ma már a világ tőlünk nyugatra eső felén legalább annyi vagy több pénzt költenek el a kisállat tulajdonosok kedvenceiknek szánt kiegészítőkre és ajándékokra, mint mások a gyerekeikre. Így szinte természetes, hogy ma már kutyusoknak szánt ruha divatról is beszélhetünk.  Kifejezetten nagy iparág alakult ki a New Yorki-i kutyák és gazdáik körül,… Tovább »

Cara Delevingne mindenütt

Nem is kérdés, hogy ki volt a 2013-as év legsikeresebb modellje. Mi biztosan Cara Delevingne mellett tesszük le a voksunkat. A 21 éves modell már 2009 óta folyamatos szereplője a divat világának, de a tavalyi évben biztosan révbe ért. A természetes szemöldökéről híres angol modell szinte elárasztotta a magazinokat és egyre több tavaszi kampány fotó is… Tovább »

A művészet és a divat találkozása

Annie Leibovitz (ki más :)) készítette ezt a fotó sorozatot az Amerikában megjelenő decemberi Vogue számára, amiben Jessica Chastain mint híres festők képeinek szereplője tündököl. A színésznőt mint Van Gogh egyik múzsája fotózza, majd egy másik képen Gustav Klimt képének hősnőjévé változik. Természetesen a képeken szereplő ruhák mind mind híres divatházak kollekciójából származnak, mint Alexander McQueen vagy Vera… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!