Manapság az esküvő szervezés egyik sarkalatos pontja, hogy milyen torta lesz felvágva éjfélkor a lagzin. Persze van ott még sok egyéb torta és sütemény is, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban ízlő finomságot. Ám mégsem mindegy, hogy milyen a “fő” torta. Azok az idők már rég elmúltak, hogy egy tömény vajkrémes és gejl, két vagy három emeletes torta volt a fő attrakció, amit aztán mindenki otthagyott a tányéron. A Bon Appétit magazin összegyűjtötte, hogy idén mik lesznek a legdivatosabb típusok a menyegzőkön.

Máz mentes torta – látszik a piskóta és a krém, a díszítés akár élő virág is lehet. Igazán szép és letisztult.

Fehér alapon gyönyörű színes vajkrém virágok. Persze mindez marcipánból is szép, de így sokkal egyedibb.

Kézzel festett virágok – idén a kifutókon is hódítottak a virágok és trend a cukrászdákat is meghódította.

Sajt torta – de tényleg, igazi sajtokat (mondjuk brie és camembert sajtot) raknak egymásra, azoknak akik nem kedvelik az édeset
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: