Esküvői torta divat – idén ez a 10 típus hódít

Manapság az esküvő szervezés egyik sarkalatos pontja, hogy milyen torta lesz felvágva éjfélkor a lagzin. Persze van ott még sok egyéb torta és sütemény is, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban ízlő finomságot. Ám mégsem mindegy, hogy milyen a “fő” torta. Azok az idők már rég elmúltak, hogy egy tömény vajkrémes és gejl, két vagy három emeletes torta volt a fő attrakció, amit aztán mindenki otthagyott a tányéron. A Bon Appétit magazin összegyűjtötte, hogy idén mik lesznek a legdivatosabb típusok a menyegzőkön. 

Máz mentes torta – látszik a piskóta és a krém, a díszítés akár élő virág is lehet.      Igazán szép és letisztult.



Fehér alapon gyönyörű színes vajkrém virágok. Persze mindez marcipánból is szép, de így sokkal egyedibb.



Geometrikus minták – mintha egy modern művészeti múzeum műtárgyát ennénk.



Kézzel festett virágok – idén a kifutókon is hódítottak a virágok és trend a cukrászdákat is meghódította.



Sajt torta – de tényleg, igazi sajtokat (mondjuk brie és camembert sajtot) raknak egymásra, azoknak akik nem kedvelik az édeset



Rusztikus vajkrémmel bevont torta – egyszerű és nosztalgiára késztet



Monogramos torta – azoknak aki igazán személyre szabottat szeretnének



A tortára személyes üzenetet vagy akár egy verset is rá lehet nyomtatni.



Akvarell hatású torta



Arannyal bevont

Képek forrása: 1, 2

Címkék: , , ,

Tovább a blogra »